Jurnal din mansarda

sâmbătă, 20 august 2011

2 ani de blog și ceva din Anglia......

Hello everybody!
Dacă tot am adus vorba despre Anglia hai să și salut in limba engleză. Mi-am adus aminte că in august este aniversarea blog-ului și după săpături am văzut că marele eveniment se petrece pe 20 august. Da, blog-ul a împlinit 2 ani, 101 postări asta inseamnă în medie cam o postare pe săptămână, cam  puțin zic eu .
Primul blog de croșetat pe care am pus ochii a fost cel al lui Lucy din Anglia care e plin de culoare și simplitate si de unde m-am inspirat de multe ori. Aș fi vrut să pregătesc un Giveaway cum se obișnuiește, dar m-am trezit destul de tărziu și nu am avut timpul necesar, dar am să fac ceva in curând în acest sens. Însă s-a întâmplat si un lucru bun din faptul că mi-am adus aminte că am un blog, am pus  mâna  iar pe croșetă, lucru care nu s-a mai intâmplat de vreo 2 luni și mi-am ales o pernă  ,mai ales că vreau să răspund și provocării de pe Pilde31.

Se luicrează foarte ușor și repede, tutorialul este foarte explicit.

Andrada a fost în Anglia la școala de vară de unde mi-a adus niște cadouri minunate care m-au bucurat mult.
De multe ori i-am arătat diverse bloguri și lucruri care îmi plac și în felul ăsta a știut exact ce să-mi ia, mi-a făcut un cadou perfect. De lângă vintage bird nu puteau să lipsească clasicul magnet și cana cu steagul Angliei.

Vacanță plăcută, Dana.