Jurnal din mansarda

marți, 20 aprilie 2010

TREI LUCRURI!!!!!

Bună,
Am să încerc de acum încolo ca în ziua de luni să prezint 3 lucruri care mi-au făcut săptămâna care a trecut frumoasă, 3 lucruri care mi-au luminat ziua(mă rog săptămâna).
Pentru că  în săptămâna 12-18 aprilie nu am postat nimic, cu toate că am avut ceva activitate, am să vă arăt ce am mai făcut cu croșeta.  
Colier-eșarfă inspirat de pe Etsy. Mai am de făcut niște frunzulițe lângă trandafir și e gata. Pozele nu sunt cele mai reușite, din cauza asta culorile sunt cam denaturate.Când am văzut această floricică m-am gândit că eu nu am să pot face, dar am găsit un tutorial, am respectat instrucțiunile și uitați ce frumusețe a ieșit.
Și pernuța fantezie........ am reușit să cos bucățele pentru o față, cealaltă față va arăta alffel  pentru că nu mai am material bej, lucrez cu drag la ea, fără prea mult spor din păcate din lipsă de timp.


Perechea mea nu a postat până acum cadoul de la mine, sper să-l fi primit și să-i placă, și pentru că se incadrează f bine în această categorie, adică 3 lucruri ......voila:

I-am trimis o coroniță și o broșă croșetate și o inimioră fantezie.
Tot atunci i-am trimis și Csillei un cadou, despre care a scris un post atât de frumos.Mulțumesc Csilla că ai primit cadoul de la mine cu atâta bucurie.

X.O.X.O. Dana!


4 comentarii:

 1. Buna Dana,am trecut prin blogul tau si m-au incantat lucrurile frumoase ce le realizezi,felicitari.
  Sant satmareanca,chiar daca de multi emigranta,ma simt mai aproape de casa cand descopar persoane deosebite.Iti doresc o zi buna tie si frumoasei familii ce o ai.Suzana

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna Suzana, bine ai venit in vizita la mine! Multumesc pentru cuvintele frumoase. Si tu ai un blog minunat!! Dana.

  RăspundețiȘtergere
 3. Iti multumesc si aici pentru cadoul trimis! si floricica asta in 3D e frumusica :)

  RăspundețiȘtergere