Jurnal din mansarda

vineri, 23 iulie 2010

Veste, fire....

"Caldura mare, monser!"  De 5 ani   de cand stam in Oradea am avut veri ploiase, veri normale, dar acum pot spune ca aceasta, e prima vara caniculara, comparabila cu cele din Bucuresti. It's very, very hot!
Piscina prezentata intr-un post anterior este refugiul tuturor : mari si mici in dupa-amiezele cu temperaturi care se apropie de 'cod rosu'.
Ceea ce vreau sa va arat nu are nici o legatura cu ceea ce v-am spus pana acum, s-ar putea sa nici nu va placa prea mult fiind vorba de veste, fire, lana......
Tunica gri cu care ma tot laud arata asa acum, partea de jos e tricotata si este putin evazata, dar din cauza andrelelor  care o strang nu se vede.Bucata tricotata a mers destul de greu pentru ca am lucrat-o cu niste andrele destul de subtiri si am cam batut pasul pe loc, dar chiar si in ritm de  stanga unu, dreapta doi la inceputul toamnei sigur va fi gata.
  

Am primit niste fire superbe!!! Pentru cele bej am deja un plan, le-am si testat, se lucreaza asa usor....
Bumbacul verde si turcoaz este de vis, din pacate pozele nu redau culorile si textura .... Daca gasesc alb si turcoaz simplu as vrea sa-mi fac o patura....Vise,vise!!!!

Inspirata de aici http://feiticeiradasagulhas.blogspot.com/2009_11_01_archive.html incerc sa descifrez o vesta .


Daca imi iese am deja o comanda  ferma in culorile navy (alb, rosu, bleumarin) de la Andrada....
X.O.X.O. Dana!

3 comentarii:

 1. ˙ʎןıɯɐɟ ɹnoʎ ɹoɟ ƃuıʇǝǝɹƃ ɯɹɐʍ

  ˙ǝɔıu sʞooן ƃoןq ɹnoʎ
  ¿noʎ ǝɹ ʍoɥ 'puǝıɹɟ ʎɯ oןןǝɥ

  RăspundețiȘtergere
 2. Sper sa-ti iasa! Noroc si spor la lucru!
  xo,Oana

  RăspundețiȘtergere
 3. Bine ai venit, Oana! Multumesc ptr urari!

  RăspundețiȘtergere