Jurnal din mansarda

duminică, 23 ianuarie 2011

Păturica şi bebe!

Dacă în postarea anterioară vă arătam păturica terminată, acum vi-l prezint şi pe posesorul ei, pe Mihăiţă, care nu a arătat  un interes prea mare pentru ea, hi, hi. Ştiam că sora mea nu se uită pe blog in perioada asta, aşa că pentru ea a fost o surpriză. Pe lângă aprecierile şi mulţumirile pe care le-am primit, croşetarea acestei pături a fost o experienţă deosebită pentru mine. În primul rând pentru că am făcut-o intr-un timp destul de scurt, punând la socoteală şi zilele câmd am făcut şi desfăcut, am descifrat scheme, perioada de execuţie a fost de 2 săptămâni, cam 2 ore/zi. Pentru pătură am folosit tutorialul făcut de Lucy pe blogul ei Attic24,  iar aplicaţiile le-am tradus de aici, aşa că am învăţat lucruri noi. Datorită încurajărilor şi cuvintelor frumoase pe care le-aţi transmis în comentariile voastre (pentru care vă mulţumesc f mult),  am căpătat mai multă încredere în mine.
Acum vă las să vă delectaţi şi voi cu pozele unui copilaş minunat, care miroase senzaţional, face nişte mutriţe care exprimă mai mult decăt cuvintele şi pe care l-am lăsat cu greu din braţe.





Dana.

8 comentarii:

  1. Ce dragut e! Si paturica....e foarte frumoasa! Esti foarte harnica!

    RăspundețiȘtergere
  2. A iesit foarte, foarte frumoasa! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  3. Păturica e pe măsura bebelui.;)
    Să vă trăiască!:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pentru aprecieri si vizita, Anita,Aurelia si Stargates.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta da!!!! Nici nu am cuvinte ca sa-ti explic cat de mult imi place!!!! Paturica e minunata, iar bebelasul :)) asa l-as prinde si eu in brate :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult Kriszta si mie imi plac tare mult lucrurile facute de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. superba paturica. mie mi-a placut enorm.

    RăspundețiȘtergere
  8. iar adorabilul bebelus e totusi prea mic pentru a-si manifesta ucuria, asa ca fii ingaduitoare cu tine. cand va creste fii sigura ca va face comanda si de alte vietuitoare>

    RăspundețiȘtergere