Jurnal din mansarda

miercuri, 26 martie 2014

Ouă pictate şi croşetate

     Bine v-am regăsit!
     Fac eu ce fac şi nu mă ţin de cuvânt în privinţa blogului adică nu reuşesc să postez regulat: ba din lipsă de idei sau din cauză că ideile mele sunt postate mai repede pe alte bloguri :), ba din lipsă de timp ,  se strică aparatul de fotografiat,  mă apucă depresia.... şi tot aşa găsesc o mie de motive. Şi când  am stările astea nu sunt nici creativă, deci nici nu meşteresc mare lucru. Am reuşit să termin cu chiu cu vai bluza Andradei, dar nu este ok din cauză că am lucrat-o cu un fir mai gros şi nu prea cade bine, un motiv în plus pentru mine să mă blochez o perioadă. Dacă reuşesc să fac nici poze decente cu telefonul zilele următoare o 'expun'. 
     Acum că a venit primăvara, iar pe mine soarele mă influenţează pozitiv şi parcă îmi dă aripi sau din cauză că stau mai mult pe afară prin grădină, mi se aeriseşte creierul şi funcţionează la parametrii mai buni, îmi vin  idei şi chef de muncă.
     Am primit pe Facebook nişte Link-uri legate de Paşte şi mi-am adus aminte că acum câţiva ani am avut  un aranjament cu ouă şi iepuraşi croşetaţi care a fost  lăudat de cei care mi-au trecut  atunci pragul. Pentru că obsesia mea actuală sunt trandafirii pastel vintage aranjamentul va fi cu ouă 'pictate' şi croşetate cu astfel de trandafiri.
    Iată primele mele încercări:

     Oul de găină din care am scos albuşul şi gălbenuşul a fost vopsit şi desenat cu vopsele acrilice, i-am lipit o sforicică ca să-l pot agăţa şi o gărgăriţă pentru că e frumuşică.
     

@jurnal din mansardă
      Oul croşetat are cusut un trandafir stilizat (l-aţi mai vazut şi pe suportul de croşete, v-am zis că am o problemă, sper să fiu iertată).

@jurnal din mansardă
   Cam atât deocamdată, mai am câteva la uscat, revin (sper) curând.

Vă mulţumesc pentru vizită, Dana.

2 comentarii:

  1. In primele randuri am crezut ca sunt pe blogul meu si ca eu am scris. :D
    Trandafirasi cu roz pastel, vintage, shabby chic? E de mine pe aici. :) Mai vreau sa vad...

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti draguta Catrinel! O sa vezi curand si alte modele!!!!

    RăspundețiȘtergere