Jurnal din mansarda

duminică, 5 aprilie 2015

Bucuriile saptamanii!

Chiar daca  in perioada asta am suferit de lene cronica si lipsa de chef,  pana la urma soarele si zilele mai lungi m-au ajutat sa ies incet, incet din starea asta si sa ma apuc de treaba serios, chiar si aici pe blog.
Pentru ca e sfarsit de saptamana vorbim despre lucruri frumoase si mici bucurii, nu-i asa?

1.Ornamentul pentru usa, facut de mine si cu care ma laud acum
Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda

2.Iepurasi si Oua de Paste in casa si la geam


Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda



Jurnal din mansarda
3.Flori in gradina

Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda


Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda



4.Stevie culeasa de pe camp
Jurnal din mansarda

jurnal din mansarda


5. Chiar daca e pe locul cinci nu este ultimul: suportul de crosete facut de Catrinel -Soricel pe care nu-l pot descrie  decat ca este  perfect pentru mine. Broderiile sunt minunate, Catrinel are maini de aur.






Ideea este preluata de la Ana.

Va multumesc pentru vizita, Dana!

16 comentarii:

  1. chiar ca-i fain, suportul de crosete,sa-l folosesti sanatoasa! ce fericire sa locuiesti la casa!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ana! E adevarat, e lucru mare sa stai la casa.

      Ștergere
  2. Vai ce frumoase flori ai! Si decorul pentru usa minunat ti-a iesit! E foarte fain suportul;) Saptamana cu pace, liniste, bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu florile am trisat putin unele sunt de la mine, altele sunt de la sora mea, dar cum noi stam una langa alta pot sa spun ca florile ei sunt si ale mele. Saptamana linistita sa aveti fetelelor!

      Ștergere
  3. este superba decoratiunea pentru usa! Paste fericit!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este grozav ornamentul pentru ușa. Îmi place sa vad ca ai ornamente și prin casa la fiecare sărbătoare. Floricele din curte sunt destul de măricele, deci nu v-a nins în ultima vreme, nu? Despre bufnitelele lui Catrinel ce sa mai zic? Le-am văzut și la ea pe blog, sunt speciale. De fapt nu, Catrinel este o Specială! După ce am cunoscut-o pe net, am dat o fuga pana la ea și am cunoscut-o și personal deci știu ce spun ☺
    Săptămâna frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place tare mult sa-mi decorez casa la fiecare sarbatoare si nu numai, imi creaza mie o stare de bine. In timpul zilei de vreo 2 saptamani e soare , cu dinti e adevarat, dar soare, doar noaptea coboara destul de mult temperaturile si imi da emotii ca o sa moara floricelele, dar ele sunt niste luptatoare si rezista. Da ai dreptate, Catrinel e un om deosebit!
      O saptamana linistita si tie!

      Ștergere
    2. Eeeeeiii! Cum ma faceti voi acum sa dau apa la soricei!
      Si daca ati sti cate griji imi facusem dupa vizita Inei ca eram cam obositi atunci si nu am fost gazde la capacitatea noastra maxima. :)

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. E foarte faina decoratiunea aceea de pe usa! Si eu mi-am propus sa fac decoratiuni ca tine. Imi place ideea cu iepurasii si ouale pe ata. Ma simt onorata sa vad fotografiile la suport printre bucuriile tale. Sunt foarte incantata ca iti este util si ca il folosesti. Am avut mari emotii si mi-am dorit foarte tare sa iti fie pe plac.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Catrinel ti-am spus ca iubesc suportul facut de tine si il folosesc cu mare drag, imi pare rau ca nu am reusit sa fac niste poze mai frumoase, dar cand voi avea un aparat de fotografiat bun am sa revin cu altele . Si eu ma inspir de multe ori de la tine si de pe alte bloguri, asa ca feel free. te pup si eu!

      Ștergere
  7. Imi place mult coronita pentru usa. E tare reusita! Spor la pregatiri sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  8. Mie mi-au sarit in ochi crosetele, ai ....multe, eu am doar una, asta pentru ca nu ma pricep sa lucrez cu ea. Eu de la impletitul fularelor nu am avansat, sper sa am suficienta ambitie sa mai fac si altele. Pe moement imi iau masina de cusut cu care evident nu stiu sa lucrez....
    Frumos ornamentul de Paste de la usa, dar si ornamentele din casa sunt foarte frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulțumesc Strumful! Da am multe croșete, dar folosesc una sau doua :))). Ooooo si eu imi doresc o masina de cusut, chiar dacă sunt in aceeasi situatie ca si tine, habar nu am să o folosesc.

    RăspundețiȘtergere