Jurnal din mansarda

joi, 12 ianuarie 2017

Ce vedem in Gloucester

    Provocare: sa vizitam cat mai multe locuri.
    In 2017 as vrea sa iesim mai mult, sa ne plimbam mai mult, sa descoperim locuri noi, iar zona Cotswold este exact locul potrivit. Deocamdata am sa va prezint cateva obiective din orasul in care stau, nu este foarte mare, dar are multe locuri frumoase, care merita vazute.
    Daca vreti sa vizitati Gloucester,  sigur veti ajunge in zona pietonala  pe Southgate Street unde deasupra unui magazin de bijuterii deschis in 1741, care apartine Baker's and Son Jewellers este Old Father Time Clock. Acest ceas este special. Personajele reprezinta de la stanga la dreapta o nord irlandeza, un englez, Timpul, un scotian si o femeie din Tara Galilor. Cele 5 personaje lovesc clopotele la fiecare sfert de ora, iar Old Father Time  marcheaza trecerea fiecarei ore.

Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda
Jurnal din mansarda




Multumesc pentru vizita, Dana.

6 comentarii:

  1. Ce interesant! Imi plac astfel de postari, abia o astept pe urmatoarea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumoase locurile de acolo. Dar cel mai mult mi-a placut una dintre fotografiile mai vechi in care se vedeau stradute si casute, cred ca si cea in care locuiti daca nu ma insel. Parea un peisaj desprins din filme :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu e strada unde stau eu, dar ai dreptate, sunt multe locuri frumoase. Pozele vechi erau din satul Bibury, unde chiar s-au facut filme.

      Ștergere