Jurnal din mansarda

marți, 7 februarie 2017

Inimioare si....altele

     Saptamana care tocmai a trecut  din cauza evenimentelor din Romania, am petrecut ca niciodata de cand sunt aici  mult, foarte mult timp  pe facebook si la TV. Daca eram in tara  sigur ieseam in strada, doar am ca experienta  revolutia din '89. :) Lasand gluma la o parte sper ca lucrurile sa se rezolve cat mai repede si bine, asa cum isi doresc oamenii aceia frumosi.


      Am lucrat destul de putin, dar m-am canalizat pe un singur proiect si am reusit sa termin salul cu inimioare si ce coincidenta(neintentionata), inainte de Sf.Valentin. Daca era rosu era si mai bine, dar si asa imi place tare mult. Materialul l-am luat de aici din Aldi un amestec de bumbac si acril destul de moale si care are tinuta. 

Ta-dah!!!!
Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda
     In continuare crosetez fulgi, am muuuulti, inca nu i-am cosmetizat, curand  vine si randul lor sa-i vedeti.

      Proiectul urmator e patura shabby chic, mi-au venit  ceva idei si vreau sa fac cateva patratele noi sa vad cum arata unele langa altele. As vrea sa nu incep ceva nou, dar in oferta de la Aldi de joi am vazut ca aduc fire si bucatele de material si masini de cusut.... sper sa nu-mi golesc portofelul.

Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda
Multumesc pentru vizita! Dana.


6 comentarii:

  1. Salul e demential...imi place mult..chiar daca nu e rosu:). Saptamana magnifica sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat sunt de faine patratelele, cred caa sunt cele mai faine pe care le am vazut (si am facut si eu cateva), rozul acela vintage imi place la nebunie:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur ca-ti place. Am mai facut si alte modele, le pun curand:)

      Ștergere
  3. Ce frumos e salul! ❤ Daca as sti si eu sa crosetez, daca m-ar atrage sa invat (dar nu ma atrage...), asa mi-as face si eu unul la fel, e perfect; imi place mult si culoarea, imi plac si inimioarele (care oricum imi plac, in general).
    Sa stii ca pentru mine chiar e mai bine ca nu e rosu (nu-mi prea place rosul, rar il accept).
    Si patratelele sunt delicate, finute, o sa ai o paturica foarte frumoasa. Culmea, mie nu-mi place curentul shabby-chic, dar paturica ta o sa fie super.

    Sa stii ca n-am avut nicio intentie sau interes sa te laud excesiv :)), pur si simplu chiar imi place.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit, maria.m! Multumesc mult pentru laude, mi-ai facut ziua frumoasa :))).

      Ștergere