Jurnal din mansarda

joi, 29 octombrie 2009

FULAR SI CĂCIULĂ!

Bună!
M-am inscris acum câteva zile la un joc de crăciun aici http://kreativ-kezimunka.blogspot.com/2009/10/xmas-game-2009-romania.html, și mi-am dat seama că atunci când se vor uita alte fete pe blogul meu sa vadă ce chestii handmade fac eu,nu prea au ce , pentru că nu am postat mai nimic. În ultimul timp recunosc că m-am indrăgostit de croșetă, am făcut câteva lucrușoare frumoase (așa zic eu), sper să vă placă.
Acum o lună am fost in vizită în București , am trecut pe la mama soacră și când a auzit ce pasiune nouă am mi-a umplut portbagajul mașinii cu tot felul de fire.
Am căutat in sacul cu minuni unde am găsit niște fire care mi-au plăcut mult,mai ales cum arătau combinate și pentru început m-am hotărât să-i fac fetei mele un fular si o căciulă.

Andrada nu a vrut franjuri la fular, dar nu puteam sa-l las simplu, pentru că nu arătau prea bine capetele (e primul lucru mai mare și mai complicat făcut cu croșeta), așa că m-am gândit să-i pun acele floricele.


Am vrut să-i pun și pe căciulă floricele, dar nu m-am înțeles cu viitoarea posesoare, așa că m-am conformat: simplă,mami,fără floricele, fără brizbrizuri!!!!







Eu sunt foarte mulțumită de ceea ce a ieșit, mai ales că îi plac unei adolescente de 14 ani(dacă nu stiați sunt foarte mofturoase și pretențioase).


O zi bună,Dana!


3 comentarii:

  1. Merci pentru caracterizare:)). Da este adevărat sunt mofturoasă şi pretenţioasă, doar semăn cu tine(mai mult cu tati), dar oricum recunosc că blogul tău este chiar interesant:D! Anyway I like it! Vrei să participi şi tu cu o donaţie pentru copiii autişti? Spune-mi dacă te interesează:)!
    Hugs and buh-bye mami!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt frumusele!Nici chiar o adolescenta nu are ce reprosa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru aprecieri si pentru ca-mi citesti blog-ul Ela. Am intrat si eu la tine , faci lucruri asa frumoase.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere