Jurnal din mansarda

vineri, 10 decembrie 2010

Ninge, ninge....

A-nceput de ieri sa cadă
Câte-un fulg, acum a stat....


De data asta previziunile meteo s-au adeverit: ieri a ploauat, s-a răcit, a început lapoviţa şi bănuiţi ce a urmat .... bucuria copiilor: zăpada.
Iarna nu e anotimpul meu preferat, dar atunci când ninge uit de frig, de nopţile prea lungi, de mocirla care urmează. Chiar dacă abia mă ţineam pe picioare (de 2 zile m-a lovit o răcela, gripă sau viroză nu stiu exact ce f violentă care pur şi simplu m-a dărâmat), am ieşit să fac poze să vedeţi cât de frumoasă e salcia din faţa casei.

Claudiu a fost afara cu copii de pe stradă , a venit ud din cap până în picioare şi cam îngheţat, dar uitaţi-vă ce obraji!!!! Din păcate acesta ieşire la prima zăpadă a avut şi urmări: febră aproape toată noaptea. În cursul zilei de azi a fost bine fără febră, fără tuse, fără alte complicaţii.....Sper că nu a luat de la mine, pentru că eu nu mi-am revenit nici acum tot ca o legumă mă simt.


Şi pentru că multe bloguri sunt in febra pregătirilor pentru Crăciun, hai să vă arăt ce am mai făcut şi eu printre picături. A şi să nu uit tutorialele sunt de aici.Week end plăcut vă doresc,Dana.

6 comentarii:

 1. Sarbatorile sunt din ce in ce mai aproape ,iar iarna face partea ei.Bucuria copiilor!Ce frumos!!!! O insanatosire grabnica ,si un safrsit de saptamana fericit.

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumoase sunt decoratiunile!!!
  Multa sanatate va doresc :)

  RăspundețiȘtergere
 3. Artlotus, Kriszta multumesc mult pentru urari. Am inceput sa-mi revin.
  O zi buna va doresc,Dana.

  RăspundețiȘtergere
 4. Ridica-ti fruntea ta CRESTINE
  Azi catre RASARIT,
  Si-n casa CANDELA SA ARDA
  Caci DOMNUL NOSTRU S-A NASCUT!

  Craciun Fericit!

  Irina

  RăspundețiȘtergere