Jurnal din mansarda

sâmbătă, 9 februarie 2013

Trei lucruri!!!!

Revin la trei lucruri care mi-au făcut  săptămâna frumoasă.
Pentru că weekend-urile până pe la mijlocul lui februarie sunt prea liniştite, adică copii au tot felul de excursii şi activităţi, afară încă nu a venit primăvara ca să pot să ies la săpat şi curăţat în grădină, m-am găndit să mai schimb ceva în casă. 
Mi-am cumpărat iar lalele, de data asta corai. Zilele trecute am ochit  un tablou, de fapt o fotografie cu o barcă, mi-am scos  decoraţiunile cu temă "maritimă" şi am făcut un colţişor care, în ciuda faptului că afară a nins, a plouat şi a bătut văntul, pe mine m-a făcut să mă simt aproape de plajă. 






Am primit niste suporturi de farfurii foarte drăguţe în formă de frunze, am 4 verzi şi 4 crem, dar eu am zis că arată mai interesant aşa amestecate. 



Chiar dacă eu m-am agitat să decorez, să fac curăţenie, mâncare,  Edi motanul nostru a considerat că activităţile mele nu sunt deloc amuzante aşa că a dormit şi s-a relaxat toată ziua în niste poziţii uneori jenante şi cam chinuite după părerea mea. 


Vă mulţumesc pentru vizită,Dana.

6 comentarii:

  1. Ce idee faină cu colţul tematic! Îmi plac cei doi marinari obosiţi care se odihnesc la tine pe raft :)) Iar pufoşenia numita Edi e frumos foc! Am avut acum mulţi ani un motan identic. Îl chema Felix :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Iuliana!
    E frumos si obraznic Edi, dar il iubim tare mult, e rasfatatul casei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ha ha ha, Edi sta asa cand are deplina incredere in cei din jur. Asta inseamna relaxare, nu gluma! E superb.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina cred ca si eu ca are incredere pentru ca este f iubit, e rasfatatul casei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana pisica ta e tare frumoasa si mult mai pufoasa ca a mea. Ce idee minunata - un colt tematic care sa integreze un tablou...nu m-am gandit.

    RăspundețiȘtergere