Jurnal din mansarda

duminică, 28 decembrie 2014

Ce mi-a placut saptamana trecuta!

Sarbatorile Craciunului au trecut repede: cu agitatie in Ajun si liniste in ziua de Craciun,  la masa cu familia si prietenii cu multa mancare si prajituri, cu daruri mult asteptate, cu hohote de ras si colinde, fara zapada(din care cauza am pierdut un pariu si a trebuit sa trag un vecin cu sania pe astfalt), dar cu sperante pentru saptamana viitoare, cu multumire in suflet ca a iesit totul bine chiar daca nu am reusit sa fac tot ce mi-am propus.
Multumesc tuturor pentru urari celor care ati trecut pe aici, dar si celor care v-ati facut timp sa scrieti cateva randuri pe blogurile voastre.
Eu va doresc sanatate, clipe minunate alaturi de cei dragi, zapada si sanius (noua ne lipsesc ) si vacanta placuta in continuare.
Ancuta face in fiecare saptamana o retrospectiva a lucrurilor frumoase si m-am gandit sa preiau si eu ideea ei.
Saptamana trecuta mi-au placut:
 
 
colindatorii


prajiturelele pentru ei

coltul cu Nasterea Domnului

sosetele noastre agatate pe balustrada

bradul dupa venirea Mosului

bucuria despachetatului.
Va multumesc pentru vizita, Dana.

10 comentarii:

  1. Ce-mi place poza cu colindatorii, dar si cea cu copiii bucurosi de daruri, cea cu bradul este de vis, linistea si cadourile frumos ambalate si asezate, bradutul perfet si luminaaaa multa, multa lumina :) si ieslea voastra imi place si faptul ca va plimbati cu sania pe astfalt:), sunteti faini. Zile pline de bucurie in continuare:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Ancuta pentru vizita si cuvintele frumoase. Pup fetele frumoase!

      Ștergere
  2. Vai, ce prajiturele frumoase ai facut! Imi vine sa ma prefac in Mos si sa fur si eu una :)))
    Superba ultima poza cu copiii desfacand cadouri. Varsta nu conteaza, bucuria e aceeasi.
    Zile frumoase in continuare. Trimit eu niste ger, zapada si un pic de cod portocaliu, vreti? :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Iuliana! M-as baga la niste cod portocaliu de ninsoare cateva zile, la noi e doar frig si bate vantul. Te pup!

      Ștergere
  3. Grozave fotografii!
    Ce tare pariu!
    In poza cu bradul imi place tare mult felul in care a impachetat Mosul cadourile si mi-au sarit in ochi turturii de la raft. Ce grozava idee mi-ai dat pentru la anul! Mersi!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Catrinel pentru urari si vizita. S-a straduit Mosul si anul asta sa impacheteze frumos cadourile si a meritat ca de obicei. Ma bucur ca ti-am dat idei si eu ma inspir de multe ori de la tine.Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum te-am descoperit si nu regret! Mie imi place tare mult bradul! Cat despre cadouri, minunat impachetate, conteaza tare mult prima impresie uneori! Un An Nou MINUNAT!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ai venit Claudia! Un An Nou cu sanatate si bucurii si tie!

      Ștergere
  6. Sunt primii colindatori pe care-i vad cu plasute in mana. Noi intotdeauna am avut traistute pentru fete, dar in general copiii vin la usa fara nimic la ei, le dai o bomboana si o tin in mana, de mu;lte ori nici nu stiu ce sa faca cu ea.
    Un an bun si fericit va doresc din toata inima!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Loredana sunt copii din cartier si stiu ca primesc multe dulciuri si fructe pe langa cativa banuti, nu au traistute si nu cred ca ar vrea sa mearga cu ele, doar sunt baieti.... iti spun din proprie experienta. Iti urez si aici multa sanatate si numai impliniri sa aveti!

      Ștergere