Jurnal din mansarda

duminică, 8 februarie 2015

Ce mi-a placut saptamana trecuta!

Saptamana trecuta pentru mine a inceput foarte frumos pentru ca atunci cand m-am trezit am vazut ca ninge si asa a fost jumatate din zi.Probabil multa lume nu se bucura cand vede ca iar ninge, cei din sud si nord mai ales, dar la Oradea nu ninge asa des si nici in cantitati mari asa ca pentru mine si pentru copii este un prilej de bucurie.Doar luni si marti copii s-au dat cu sania si s-au bulgarit, miercuri deja zapada era topita.

1.Zapada

Jurnal din mansarda

Si ca sa se termine saptamana in aceeasi maniera aceste poze sunt de acum 5 miunute, da,  iar ningeeeeeee!

Jurnal din mansarda


Jurnal din mansard

In regimul pe care il tinem eu si sotul meu folosesc numai albusurile, foarte rar mancam cate un ou intreg si cand am vazut ca imi raman 8 galbenusuri mi-a venit imediat ideea unui tiramisu pentru copii. Pana la urma am facut doua: unul classic cu cafea si unul cu capsuni. Eu am fost foarte cuminte am gustat doar putin din crema,  copii au fost cei care le-au mancat.

2.Tiramisu cu capsuni
 




Jurnal din mansardă




Jurnal din mansard

 
Insa acum la sfarsit de saptamana s-au schimbat lucrurile si pentru noi, pentru ca sotul meu a inceput sa faca sport, nutritionista i-a trecut in meniu ca duminica masa de pranz este o masa libera, adica poate manca orice inclusiv o prajitura la gustare, am mers si mi-am cumparat ceva ce imi doream de la inceputul dietei: o amandina. Daca stiam imi opream o portie de tiramisu cu capsuni.


3.Trandafirii de la LIDL pe care am dat 13,99 lei 15 fire, cana de la Kaufland pe care am dat 5,49 lei, amandina de care va spuneam mai sus si ceea ce lucrez acum:
Jurnal din mansarda
Jurnal din mansarda


Jurnal din mansarda

Duminica frumoasa in continuare, eu am plecat la sanius!
Multumesc pentru vizita, Dana!

16 comentarii:

  1. superbi trandafirii! Si cana mi-ar trebui si mie ca le-am cam spart :))
    Eu sunt dintre cei care nu vor sa mai ninga,m-am saturat,la bucuresti e mereu mostofleata si trebuie sa excaladezi munti de zapada si printre blocuri si pe bulevard :)
    Duminica placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu si eu cum e in Bucuresti de acolo vin, dar cand nu ai parte tot timpul de zapada si iarna grea, uiti. Aveau la Kaufland multe cani frumoase, eu le-as fi luat pe toate daca nu era cineva langa mine sa ma opreasca. O saptamana usoara!

      Ștergere
  2. Si la noi ninge! E totul alb si pufos, cred insa ca maine se va topi ca pare cald:). Tiramisu arata suuuuperb, trandafirii imi plac mult, iar chestia gri cu trandafiri este suuuuper!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si aici cred ca se va topi repede, dar toata ziua a fost asa frumos. O saptamana usoara Ancuta!

      Ștergere
  3. Ceea ce lucrezi acum e o pernuta, asa-i? Am vazut demult o pernuta foarte frumoasa, cu multi trandafiri crosetati si nu stiu de ce m-am gandit chiar la ea atunci cand am vazut poza ta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da e o fata de perna, modelul l-am luat de pe Pinterest, am sa pun poze cu originalul si cu a mea sa-mi spuneti care va place mai mult.

      Ștergere
  4. Sunt superbi trandafirii! Eu am gasit galbeni, dar ai tai imi plac mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Data viitoare imi cumpar galbeni, erau si acum, dar i-am ales pe astia pentru ca sunt deosebiti.

      Ștergere
  5. Foarte frumoase florile crosetate de tine! Felicitari pentru talent!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine arata tiramisul!
    Imi plac foarte mult trandafirii cumparati, iar cei crosetati de tine sunt perfecti. De abia astept sa vad ce vei face cu ei!
    Cat de bine seamana cartierul in care locuiti cu cel in care locuieste verisoara mea in Canada!
    Andrei s-a bucurat de zapada foarte mult fiindca nu ninge nici aici foarte des. Pupiiici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tiramisu cu capsuni sau zmeura e foooooarte bun, sa incerci sa faci si tu. Cartierul in care locuim este nou si sunt toate casele la fel cred ca d-aia seamana cu cele de peste mari si tari. Te pup si eu!

      Ștergere
  7. cat de bine arata tiramisu. Imi dau seama cat de bun a fost!:) O saptamana minunata sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu ce am facut,dar am ratacit adresa ta de mail Am primit coletelul si iti multumesc muuuuult de tot! Cu toata dieta mea si tot am inhatat o napolitana. ;) Lui Andrei ii plac foarte mult "cauciucatele" (asa le zice) acelea. Firul e draguuut! Ma tot intreb ce sa fac eu cu el. Imi vine vreo idee. Am lasat la urma intentionat decoratiunile fiindca sunt foarte, foarte, foarte simpatice si vor ocupa un loc special in bradutul nostru viitor. Multumesc din sufletelul meu de soricel!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur mult ca-ti place, ti-am trimis un mail. Pupici!

      Ștergere