Jurnal din mansarda

duminică, 3 ianuarie 2016

Bucurie in 52 de săptămâni!




       În 2016 vreau sa merg mai departe cu Jurnalul și Bucuriile săptămânii pe care am să le redenumesc inspirată de Irina,  Bucurie în 52 de săptămâni. Pentru că  nu am încă aparat de fotografiat și nici telefon cu cameră nu voi avea o perioadă, probabil voi avea bucurii exprimate în cuvinte, însă astăzi am și câteva poze.

Bucuriile în prima săptămână din 2016 sunt:

1. Internetul, Skype-ul, Facebook-ul mijloacele moderne de comunicare  care mă ajută să iau legătura și să fiu conectată cu Andrada în orice minut al zilei și al nopții chiar dacă este departe de mine.

2. Fulgul numărul 3, tutorialul îl găsiți aici.






3.Fereastra de la bucătărie. Îmi place așa mult cum se văd fulgii și globulețele că nu-mi vine să le dau jos la sfârșit de săptămînă când voi strânge bradul. Cred că am să fac niște fulgi roșii și am să înlocuiesc globurile și am să-i las toată luna ianuarie.


4. Căsuțele cumpărate în ultima clipă adică pe 24 decembrie de la Jysk. Pe cea mare albă o aveam de vreo câțiva ani, pe celelate le-am cumpărat la reducere cu 17,50 lei/bucată  cele mari si 5 lei/bucată  cele mici. 




5. Prăjituri făcute de copilul meu cel mare.


Mulțumesc pentru vizită, Dana.

10 comentarii:

  1. Și mie îmi plac căsuțele tale și și fulgii de zăpadă din geamul de la bucătărie? Dar de ce se grăbește lumea să scoată ornamentele din casă din primele zile ale lui ianuarie? Copiii mei ar fi în stare sa le păstreze pana la Paști ☺

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da si eu le-as ține până atunci, dar parca dupa o perioada isi pierd farmecul. Oricum in ianuarie vor ramane acolo, am hotarat.

      Ștergere
  2. Este superba fereastra ta!Eu zic ca nu are nimic daca lasi si globuletele pana mai incolo. Ce faine sunt casutele! Cred ca ai facut o afacere buna. :D
    Sunt eu la dieta dar tot inhat o prajitura. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu sunt la o asa zisa dieta, nu mai mananc dulciuri si paine, dupa ora 19, si fac putina miscare..... M-am si cantarit pe 1 ianuarie, iti spun cum stau pe 31.

      Ștergere
  3. Sunt tare frumosi fulgii crosetati de tine. Daca as fi in locul tau, eu as mai lasa fereastra de la bucatarie decorata asa, imi place mult, e un decor de iarna care inca se potriveste cu vremea de afara.
    Am si eu o casuta din metal care arata la fel, ca si cele pe care le-ai luat din jysk, doar ca a mea e alba si a fost luata din carturesti acum cativa ani. Imi place Jysk, din pacate nu am magazin Jysk in orasul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Maria, am sa las asa fereastra toata luna ianuarie.

      Ștergere
  4. Ce grozav ca ai un copil mare care deja face asemenea prajituri.
    Mai astept si eu un picut si abia astept sa ajung ziua in care ma voi lauda cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf, stii ce repede trece timpul Loredana, imediat vor creste si vor zbura de langa tine. Oricum am vazut ca si fetele tale chiar daca sunt mici sunt prezente in bucatarie si fac bunatati cu manutele lor mici.

      Ștergere
  5. Fereastra ta e de poveste...si noi ne+am mutat la casa de curand, inca nu mi+am pus perdele, urmeaza. Am deja ideea, mai trebuie timp sa o pun in practica. Abia astept si eu ca fetele mele sa faca si ele prajituri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumes Ramona! Si eu mult timp am avut ferestra fără perdele, imi placea cand pregateam ceva ma si uitam pe strada, acum imi mi-e drag sa o decorez. Vor creste repede, repede ai sa vezi.

    RăspundețiȘtergere