Jurnal din mansarda

joi, 7 ianuarie 2016

Doi fulgi: numerele 6 și 7

Bună,
        Recunosc, am un obicei foarte prost: amân lucrurile  și schimb de multe ori prioritățile treburilor pe care le am de rezolvat. De ex: vreau să las un mesaj pe un blog, îl formulez oarecum, dar mi se pare că e prea sec sau prea simplu și-mi zic că revin după ce mă mai gândesc puțin, dar mai târziu descopăr că deja sunt x mesaje, iar jumătate conțin esența a ceea ce vroiam să spun, și renunț să mai scriu acel commet care probabil aducea puțină bucurie persoanei respective. 
       La fel pățesc și cu postările de pe blog, am cîteva idei despre ce aș vrea să scriu, dar nu mă apuc imediat de treabă, iar apoi văd că și alții au avut aceeași idee sau nu mai este de actualitate ceea ce vroiam să scriu. 
      Zilele astea am fost puțin mai ocupată cu diverse zile de naștere, sărbători și sărbătoriți și iarăși am trecut blogul pe ultimul loc, de aceea sunt în urmă cu postările despre fulgi, dar  recunosc că puteam să-mi fac puțin timp înainte să scriu ceva în avans. 
        Am citit un articol scris de Iulia care mi-a mers la suflet, ca multe altele dealtfel, așa că de astăzi am să mă organizez cumva să fiu cu postările la zi.

    Acum acestea fiind spuse  chiar dacă nu au nici o legătură cu titlul postării, vă prezint în fine și fulgii:

Tutorialul este aici.....
 Granma Jennie's Snowflake

Jurnal din mansardă
Jurnal din mansardă

și aici.

Jurnal din mansardă

Jurnal din mansardă

Jurnal din mansardă

Mulțumesc pentru vizită.





10 comentarii:

  1. sunt chiar superbi fulgii...si nici nu se topesc! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani cu bucurii! :)
    foarte frumosi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Toti sunt faini, dar ultimul este frumos frumos frumos:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cea care a facut tutorialul a folosit un fir mai subtire si croseta nr mic si a iesit asa mic si delicat, dar e frumos si al meu un pic mai mare.

      Ștergere
  4. Asta cu amanarile o am si eu, din pacate. Mereu imi spun ca ma intorc, ca mai am timp, ca maine, ca data viitoare...si de fapt nu am timp de mai nimic si data viitoare in cele mai multe cazuri nu mai exista.
    Imi place tare colectia ta de fulguleti.
    Cred ca am pierdut ceva, undeva....nu stiu unde a plecat Andrada? Te pup, Dana! Duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, greu cu amanarile astea. Andrada a plecat in Anglia, in Londra , a fost o decizie care ne-a luat si pe noi prin surprindere. Te pup Iuliana!

      Ștergere