Jurnal din mansarda

miercuri, 25 ianuarie 2017

Ce mai crosetez....

Provocare: sa termin toate proiectele incepute, sa crosetez, creez ceva in fiecare saptamana.

Am avut 11 zile in care am lucrat non-stop, zile in care am lucrat si dimineata si dupa-amiaza si din cauza asta nu am pus mana pe croseta prea mult, nici macar laptop-ul nu l-am deschis, dar de acum lucrurile se vor schimba. Mi-am pus cutia cu materiale si crosete langa pat asa ca seara inainte de culcare sper ca macar jumatate de ora sa fac ceva. 


WIP sunt acestea:

patura inceputa in Romania, dar pe care nu am terminat-o pentru ca am vazut ca nu-mi ajung firele. Cand am fost acasa de sarbatori am luat toate cutiile cu fire la puricat si am gasit din fiecare culoare cateva ghemulete, in februarie cand le voi primi nu o mai las din mana pana nu o termin.

Jurnal din mansarda

- o patura vintage- shabby chic, inca nu o vad exact, sper ca pe masura ce o lucrez sa-mi vina si ideile. Firele le-am luat de aici de la un magazin Hobby Craft (intr-o zi am stat 2 ore acolo), sunt destul de scumpe, dar intr-un patratel nu intra foarte mult material. 

Jurnal din mansarda

- salul cu inimioare. Am inceput sa lucrez la el de vreo 4 zile, cate un rand/zi si as vrea totusi sa-l termin cat mai repede sa-l pot purta iarna asta.
Jurnal din manarda

- fulgi de zapada.... Aici am eu un proiect indraznet: in fiecare zi cate un fulg, la sfarsitul anului 365 de fulgi. Deocamdata am doar 10 asa ca trebuie sa trag un pic mai tare sa recuperez pana la sfarsitul lunii.
Jurnal din mansarda

In  februarie vreau sa fac cateva martisoare, in martie ceva pentru Paste, apoi mai vedem. Fire sau alte prostioare  mai cumpar doar in momentul in care am terminat ceva, deci.....Dana pune mana si munceste!

Jurnal din mansarda

Jurnal din mansarda
Multumesc pentru vizita, Dana.

8 comentarii:

  1. Patura verde albastru e superba!!!! Culorile, florile, modelul! Minunata!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Wow! Cata treaba ai! Si eu de multe ori incep mai multe proiecte dintr-odata ca sa nu ma plictisesc, dar anul acesta am o alta abordare si incerc sa ma tin de ea. Nu mai incep nimic pana nu termin ce am in lucru. sper sa ma tina.
    Ideea cu fulgii e senzationala!!! Sper ca la finalul anului sa ai peste 300 de fulgi. Cred ca vor arata incredibil!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ma tina si pe mine :).Tragem linie la sfarsit de an.

      Ștergere
  3. Mie imi place casuta pasarelelor de pe pernuta! Pupici si spor la treaba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Loredana! Fata de perna e facuta de mine, ma rog eu am decupat casuta si celelalte, iar o vecina a cusut-o la masina. Am adus-o acum cu mine special, sa-mi inveseleasca casa de aici.

      Ștergere
  4. Imi plac atat de mult patratelele vintage, minunate, ata este super, desi nu mi plac plac deloc patratelele, acestea sunt minunate:), iar fulgii...cel mai frumos impodobit brad a fost al tau;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Da si mie imi plac patratelele astea si mai am cateva modelefirul este foarte moale si usor. D-aia vreau sa fac atatia, multora le-a placut bradul meu asa ca o sa primeasca cativa fulgi:).

    RăspundețiȘtergere