Jurnal din mansarda

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Un nou inceput

La multi ani Romania!!!!!! La multi ani tuturor romanilor! Sa fiti sanatosi si sa aveti puterea  sa treceti peste toate cu speranta de mai bine.
Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 luni de la ultima postare. Unde a zburat timpul ? Anul acesta am neglijat mult blogul - nu am avut inspiratie , nici creativitate , mi-a lipsit ceva (inca nu am descoperit ce anume) pentru a scrie mai des aici, dar acum pe ultima suta de metri vreau sa-l relansez. Imi gasesc greu cuvintele, gandesc destul de haotic si nu prea stiu cu ce sa incep asa ca postarea aceasta e mai  amestecata, cu de toate.


Pe langa drapelul Romaniei pentru ca e decembrie am inceput sa pun si din ornamentele  pentru sarbatori, de fapt e o traditie la noi in casa ca in fiecare zi sa scoatem cate ceva si sa-i gasim locul potrivit, in ajunul Craciunului ramanand sa facem doar bradul .
Astazi am ales ornamentul pentru usa de la intrare, calendarul de advent plin cu bomboane si un aranjament cu lamanari. Sunt mai multe, dar fiind prima zi in care am umblat in cutia cu minuni nu am putut rezista.





 Tot astazi la inceputul iernii am cules ultimii trandafiri de la mine din curte. De fapt asa cred, dar daca vremea asta calda mai tine cateva zile mai am sanse si la altii pentru ca  inca sunt multi boboci.


 Pentru ca blogul meu este un unul despre crosetat, de fapt aceasta a fost ideea de pornire trebuie sa va arat si ceva in domeniu, nu-i asa?
O colega de serviciu m-a rugat sa-i fac niste floricele pentru cordelutele fetitei ei. Aceasta este prima, un pic mai festiva, asortata cu tinuta pentru  petrecerea de la ziua ei de nastere. Inca nu am primit feedback-ul pentru ea, dar o sa revin cu amanunte si cu celelalte floricele. Vreau din tot sufletul sa ma tin de cuvant, adica as vrea sa postez zilnic macar pana la Craciun.

Si ultimul lucru cu care va mai plictisesc astazi este graul pe care l-am pus ieri de Sf. Andrei impreuna cu copii inspirata de Pinterest.




Sarbatoare linistita va doresc, Dana.

8 comentarii:

  1. Mi-era dor de tine! :)

    Si apropo...care e semnificatia graului semanat in ziua de Sf. Andrei?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Anca pentru ca te-ai gandit la mine..
    Ceea ce stiu eu despre semnificatia graului semanat de Sf.Andrei este ca de Anul Nou se interpreteaza norocul si sanatatea ce va fi harazita fiecaruia in anul ce va urma in functie de inaltimea si robustetea firelor de grau.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place tare mult si ornamentul de pe usa si calendarul de advent. Sarbatori frumoase sa aveti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult pentru vizita Loredana! Toate cele bune iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana, ce frumoase sunt floricelele crosetate!!
    Trandafirii sunt superbi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc Adriana, daca te intereseaza pot sa-ti dau tutorialul e foarte usor de facut.

    RăspundețiȘtergere
  7. sunt foarte frumoase fotografiile, micile "ferestre catre casa ta"! Mult spor cu postatul pentru ca ai un blog fermecator!

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru vizita si cuvintele frumoase Ingrid. Datorita voua voi fi mai stimulata sa scriu mai des pe blog.

    RăspundețiȘtergere