Jurnal din mansarda

marți, 11 februarie 2014

Coş, lalele şi pisică.


      Săptămâna trecută am fost la cumpărături mai serioase, adică în afară de mâncare a trebuit să cumpăr detergenţi, cosmetice, saci menajeri, hârtie igienică....şi multe altele de pe o listă destul de lungă, rezultată în urma faptului că nu am mai fost prin supermarketuri sau magazine pentru astfel de produse de anul trecut dinainte de Crăciun. 
      Pe listă am avut trecute un ceainic şi o cană pentru răsfăţul meu.  Ceainicului vroiam să-i croşetez o husă, dar nu am găsit din păcate  nicăieri, iar cana pe care mi-o doream era 75 lei,  aşa că am renunţat la ea din cauza preţului.
     În căutările mele am găsit un coş de nuiele cu mânere şi husă cu acelaşi design ca al cănii la care renunţasem, perfect să-mi ţin firele şi lucrul.
     Am vrut sa vi-l arăt şi vouă, dar în timpul sesiunii foto am avut o intrusă care murea de curiozitate  să vadă ce fac şi care nu a vrut să iasă din cadru nicicum, cred că au atras-o şi pe ea culorile.  Până la următoarele fotografii mai reuşite vă las în compania Saşei pisica iubitoare de lalele mov.

@jurnal din mansardă

@jurnal din mansardă

@jurnal din mansardă
Vă mulţumesc pentru vizită, Dana.

12 comentarii:

  1. ce ochi are sasha! e o frumoasa!
    cosul e superb, de unde l-ai luat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Cosul l-am luat de la Jysk, 25 lei la reducere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da de unde......marea curioasă:).

    RăspundețiȘtergere
  4. ce cos frumos!si lalele imi plac.Am si eu, roz :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Vaiii! Ce fain este coşul! De abia aştept poze cu el în întregime. Pisica ta este foarte frumoasă şi i-aş pupa năsucul. :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am in plan ceainic cu cana din alea de se suprapun parca sunt pe undeva pe al 25 de lei, dar cred ca il programez pe iarna urmatoare, asta a trecut deja :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Am o slabiciune pentru cosuri de toate felurile si daca mai au si huse e si mai bine! :)
    Ce culoare frumoasa au lalelele! Azi am cumparat si eu, dar rosii. Sunt scumpe inca, dar vroiam sa vina primavara, macar un pic :)
    Sasa e o frumoasa, ce-as mai dragali-o nitel!

    RăspundețiȘtergere
  8. Irina si eu am vrut roz, dar acum le-a ales sotul meu.

    Catrinel am sa fac poze curand.

    Mihaela eu vreau un ceainic clasic, dar aici nu am gasit, probabil am-l las si eu pana la toamna-iarna.

    Iuliana parca imi aduc aminte ca ai scris intr-un jurnal de slabiciunea pentru cosuri. Lalele vad ca au mare cautare acum.....cred ca toate ne dorim primavara:))))).

    RăspundețiȘtergere
  9. Danuta sa te duci te rog sa iti iei cana, pentru ca e ceva ce te va bucura zilnic:*, ceainicul eu l-am luat de la Bamboo din magazin dar vad ca au si site... http://www.bamboo.ro/Bucatarie-Ceainic-din-ceramica-6

    RăspundețiȘtergere
  10. PS Lalelele si pisicul si cosul sunt tare faine, iar hainuta de conserva suuuper

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc pentru link Anca am sa-l comand noi nu avem Bamboo in Oradea, in privinta canii ma mai gandesc.... Te pup, sanatate Ancuta!

    RăspundețiȘtergere