Jurnal din mansarda

marți, 4 februarie 2014

Huse pentru cutii


       Nu prea stiu cum sa le denumesc: hainute pentru cutii parca nu prea se potriveste, despre un  suport pentru crosete a scris si  Irina, Ancuta intr-un comentariu i-a zis borcanul cu floricele sau sa le spun simplu ca in titlu huse pentru cutii.
         Demult vroiam sa le fac, dar nu gaseam modelul potrivit:  poate in dungi folosind culorile marii, uni sa aplic diverse chestii colorate pe ele, cu floricele sa-mi aminteasca de primavara, vroiam sa folosesc granny square sa aiba un aer..... vintage.
          Stiu sunt doar niste huse, dar am vrut sa fie alfel si  pana la urma am gasit niste modele pe gustul meu. Prima husa este din bumbac pe care am cusut un trandafir stilizat si o folosesc ca suport pentru crosete.


@jurnal din mansardă


       Aceasta e din sfoara si are aplicata o floricica din bumbac. Nu arata asa bine pentru ca a fost sfoara foarte groasa, dar fiind prima incercare pentru suporul meu de pixuri e ok.
@jurnal din mansardă

@jurnal din mansardă

@jurnal din mansardă


Si aceste suporturi vor fi pe lista cadourilor handmade.

Va multumesc pentru vizita, Dana.

5 comentarii:

  1. Exact cea din sfoara e preferata mea :) Eu n-am crosetat niciodata, dar atatea minunatii vad pe la voi ca zau ca-mi vine sa-mi cumpar croset si ate colorate si sa o rog pe mama sa ma invete...Chiar acum ma uit la cutia mea cu pixuri si i-am pus gand rau. Sau bun :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Laura.

    Iuliana incearca nu ai ce pierde. Pe mine ma relaxeaza foarte mult crosetatul.

    RăspundețiȘtergere
  3. 'Neaţa, Dana! Are dreptate, Iuliana, că şi la mine se potriveşte ce zice. Ieri picasem pe gânduri la Irina, după ce am admirat colecţia aceea superbă de păturici de acum doi ani. Parcă aveai şi tu una pe acolo? Astăzi, vin la tine şi uite la ce mă reped. Tot la minunăţii croşetate. E un semn, să ştii!
    Şi mie îmi place mult cea din sfoară şi chiar o găsesc foarte reuşită, aşa cu firul gros. Îmi pare că are exact aerul vintage pe care-l doreai. Iar alături de cealaltă cutiuţă, iese un ansamblu foarte reuşit, unit prin floarea albă aplicată dincolo. Zău, că mă puneţi pe gânduri!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Mihaela am facut si acum 2 ani o paturica si vreau sa fac si acum una, asa participand la provocare sunt mai stimulata sa o termin. Eu iti zic si tie ca si Iulianei....incercarea moarte n-are:)))).

    RăspundețiȘtergere