Jurnal din mansarda

duminică, 7 iunie 2015

Bucurii mici și mărunte

Bună ziua dragi cititori!
După câteva lupte interioare cu mine în care ba am vrut să închid blogul, ba am fost supărată și deprimată și nu am văzut rolul scrisului pe blog, așa că nu am mai scris, am stat într-o după amiază și am cântărit argumentele pro și contra pentru a mai posta aici și am ajuns la concluzia că vreau să continui acest jurnal în care de obicei  am scris despre lucruri frumoase, lucruri dragi mie, întâmplări plăcute și amuzante, amintiri minunate. Chiar dacă nu am început postarea într-o manieră prea optimistă va fi una despre bucurii mici și mărunte care m-au ajutat să trec peste o săptămînă complicată și obositoare.


 Eu am o problemă cu coșul de rufe, al meu nu este gol niciodată, am mereu haine de spălat, de întins la uscat, de strâns,  de împachetat, de călcat, de pus la loc în dulap (wow câte operațiuni...sunt multe să le scriu, dar să le și fac....). Sâmbătă am avut 6 mașini de spălat, dar vremea bună,  soarele și buna organizare m-au ajutat ca la sfărșitul zilei toate lucrurile să fie la locul lor.

1.Rufe mângâiate de soare și proaspăt călcate

Jurnal din mansardă

Jurnal din mansardă
Chiar dacă nu am cumpărat flori din piață casa este plină cu ele:

2.Flori de pe câmp și din grădină
Jurnal din mansardă
Jurnal din mansardă


3.Gem de căpșuni și rubarbă

Jurnal din mansardă
4.Cardigan croșetat pe care abia aștept să-l termin să vi-l arăt pentru că sunt tare mândră că am reușit să descifrez și să lucrez așa un model

Jurnal din mansardă


Jurnal din mansardă

5.Pedichiură și sandale noi.

Jurnal din mansardă


Mulțumesc pentru vizită, Dana.

12 comentarii:

  1. Toti avem gandul de a inchide blogul la un moment dat, dar ar fi pacat sa o facem. Tu postezi lucruri asa de dragute!
    Nici cosul meu nu-i niciodata gol, dar gandesc pozitiv si ii multumesc lui Dumnezeu pentru masina de spalat. Sa speli la mana e cumplit.
    De abia astept sa vad cardiganul si ce mult ma bucur sa vad bufnita! :D
    Ce tari sunt sandalele! Foarte interesante. Oja are o culoare tare faina.
    Trebuie sa incerc rubarba. Am mai auzit de ea, dar niciodata nu am folosit-o.
    Te pup! Lasa bloguletul in pace si scrie cand ai chef despre ce ai chef!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eeeee mi-a trecut Catrinel, am si eu momente de ratacire.....Am cumparat rubarba sa fac o tarta, am vazut la Ancuta pe blog, dar pana la urma am pus-o in gem, are un gust interesant. Sandelele le-am cumparat pentru ca sunt alfel :). Ai dreptate in legatura cu masina de spalat si eu sunt recunoscatoare ca exista.
      Bufnita e in permanenta in cosul cu fire si cand lucrez langa mine, imi e tare draga.
      Te pup!

      Ștergere
  2. Danuta pai tu si Irina si inca cateva m-ati inspirat pe mine sa mi fac blog, cum sa il inchizi? Ce-mi plac rufele uscate in bataia vantului:), felul in care miroas, mereu imi vine sa-mi bag nasul in ele.Ai facut si gem! Eu mi-am cumparat zahar doar:)) si poate maine poimaine fac cateva borcanele:). Si noi am haladuit ep campuri si am cules muuulte flori:). Eu nu mi-am facut niciodata pedichiura pentru ca ma gadil groaznic si numai gandul ca imi atinge cineva talpile ma face sa rad in hohote, cat despre sandalele tale...imi amintesc de vremea liceului cand ne faceam tricourile fish bone - cu degetul bagat in clor desenam scheletul pestelui:)). O saptamana plina de bucurie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offff Ancuta, cum ma faci tu sa plang de dimineata. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase, n-am stiut ca si eu am fost o inspiratie pentru tine. Sa stii ca si eu ma gadil la pedichiura si imi retrag picioarele, iar manichiurista mereu ma intreaba daca ma doare sau m-a ciupit, dar cand ii spun ca ma gadil se uita mirata. Ingenioasa metoda de a va decolora tricourile. O saptamana usoara sa aveti fete frumoase.

      Ștergere
  3. sandalele sunt mortale!

    RăspundețiȘtergere
  4. ma bucur mult ca nu ai inchis blogul!!! Eu abia am inceput sa-l urmaresc si mi-e tare drag!!!! :)
    florile sunt minunate! cred ca si dulceata!!!!!!!!!!!! acum aflu si eu de aceasta combinatie!!!!!
    cu drag, Ioana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Ioana, esti foarte draguta. Te imbratisez cu drag!

      Ștergere
  5. Imi plac sandalele! Cu siguranta nu trec neobservate! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e Loredana, toate colegele m-au intrebat de unde le-am luat!

      Ștergere
  6. Foarte simpatice sandalele tale. Deasemenea am vazut si o bluza cu flori din imaginea de mai sus care ma atrage. Ai gusturi, nu gluma, cel putin asemanatoare cu ale mele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai venit! Ma bucur ca si altora le plac florile pe haine.....

    RăspundețiȘtergere